Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Német foglalkozás gyerekeknek

2010. november 02. 15:52 - Kindergarten

Egyszer jártunk már a budakeszi Kétnyelvű Gyermekcentrumban, és azt hiszem, megyünk még máskor is... Nemrég kaptam egy kis ízelítőt a közeljövőben tervezett programokról, gondoltam, másokkal is megosztom. 

November 6-án, szombaton német gyerekdalokkal és gyermekjátékokkal várják az érdeklődőket.

Ezt olvastam az értesítésben:

"Bajorországból érkezik hozzánk Michael Stürmer tanár, játékpedagógus.  Egész délelőtt csak németül beszélünk és játszunk. A játékokat 4-10 éves gyerekek nagyon élvezik, de ha a szülők velük maradnak, lehet kisebbeket is hozni. A gyerekeket egyedül is  a centrumban  lehet hagyni és a szülők elmehetnek vásárolni, vagy a dolgukat intézni. Lehetőség van lampion készítésre is, hiszen hamarosan Márton napja lesz, de ennek a belépőn felül 300 Ft önköltségi ára van.

A belépő ezen a napon kedvezményes: 800 Ft/fő; Ha egy család 5 fővel érkezik, akkor családi kedvezményt kap: 500 Ft-ot;  tehát ebben az esetben a családi jegy ára: 3500 Ft.

November 11-én, csütörtökön délután fél öttől Márton napját ünnepeljük lampionos felvonulással.

November 13-án Winni Puh-Bär és barátai látogatnak el hozzánk.

December 11-án a világ országaiból több száz maci lesz vendégünk, Interaktív játékokkal és mackókészítéssel várjuk a gyerekeket."

Ez mind nagyon érdekesen hangzik, nem igaz? Ismersz hasonló, németnyelvű gyerekprogramokat? Vagy rendszeres foglalkozásokra jártok? Esetleg Te magad tartasz ilyet oktatóként? Mesélj nekünk itt a gyereknémet blogon, biztos akad, akit érdekel a dolog!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr582416335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judit82 2010.11.13. 13:58:21

Kedves Anett!

Én először is szeretném megköszönni a munkádat.Mindig elolvasom,és nagyon sokat tudok belőle hasznosítani.Szóval köszönöm.
Ez a programajánlod nagyon jól hangzik,de sajnos nagyon messze lakunk.És még jobban sajnálom,hogy errefelé nem is tudok semmit,amit ajánlani tudnék,mert itt szinte csak angol van gyerekeknek.
alig várom a következő bejegyzésedet.
Judit

Kindergarten 2010.11.15. 13:34:01

@judit82: Kedves Judit!
Tényleg nagyon kedves vagy, köszönöm a szép szavakat!
Igen, természetesen az angol a No 1 - de nem baj, sőt, annál inkább kincset ér majd húsz év múlva az, aki tud németül is :)
süti beállítások módosítása