Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Online feladatok gyerekeknek való német nyelvkönyvekhez

2015. október 22. 12:18 - Kindergarten

Ma már számos nyelvkönyhöz találhatunk online feladatokat ingyen az interneten. Vannak köztük olyanok, amikkel tényleg szívesen "játszanak" a gyerekek. Ha az iskolában használt könyvhöz találunk gyakorlatokat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem időpocséklás a számítógép előtt töltött idő.

 

Több helyen, például a budapesti Osztrák-Magyar Európaiskolában használják a PLANETINO  nyelvkönyvcsaládot. Ennek első részéhez jópofa internetes feladatok találhatók ITT.

 

A DAS NEUE DEUTSCHMOBIL nagyon népszerű a magyarországi iskolákban. Léteznek hozzá interetes feladatok, de sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ennek a fejlesztői nem gyakran láttak gyereket közelről. A feladat elég nehezen használható egy alsós gyerek számára, és nem is túl szórakoztató. A mai gyerekek ennél már többet várnak. ITT kipróbálható a DAS NEUE DEUTSCHMOBIL gyakorlatsora.

 

A PING PONG NEU felsős gyerekeknek szóló tankönyv, de a számítógépes feladatokat kisebbek is tudják használni. Az én lányomnak legalábbis tetszett! ITT találhatóak a PING PONG NEU-hoz való játékos tanulós feladatok. ITT pedig egy, a könyvből tanító kollega által készített feladatokkal lehet gyakorolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr628011829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása