Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Mozifilmek német nyelven 8-12 éves gyerekeknek

2017. november 15. 19:07 - Kindergarten

Négy ingyen letölthető film gyerekeknek németül a youtube-ról. Nekünk tetszettek!

Vaiana egy óceániai szigeten lakó lány, akinek a feladata a tenger kiválasztottjaként, hogy megmentse népét. Igen, egy film 2016-ból, amelyben egy kislány a hős. Jó, segít neki egy félisten, mégis példaképül szolgálhat leányaink számára...

A Zambeziában különféle madarak harcolnak, kezdetben egymás ellen is. De lám, az összefogásnak hála mind megmenekülnek... :)

Magyarosan Szávának írták az angolul és németül Savva címmel forgalmazott film főszereplőjének nevét. A történetben orosz népmesei elemek keverednek mindenféle fantázialényekkel, de a végén minden jóra fordul :)

Az Egy ropi naplója könyvsorozatban meghódította a világot, nem csoda, hogy filmeket is forgattak a történet alapján. Nem tudom, a romlott sajt szerepelt-e a könyvben, vagy a forgatókönyvíró fergeteges ötlete: ami biztos, hogy az én gyerekeimnek tetszett... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr7113276495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása