Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Berlini utazás a kisfilm-pályázat nyereménye!

2011. szeptember 07. 16:03 - Kindergarten

 A Goethe Intézet Magyarországon is igyekszik a német nyelvet minél szélesebb körben népszerűsíteni. Épp ezért a Facebook oldalán versenyt indít,  ahol fiatalokat vicces és szokatlan módon próbál rávezetni Németország és a német nyelv szeretetére.
Hogyan is működik mindez?
Tölts fel egy kisfilmet, amiben egy német nyelvtörőt mondasz fel! Eddig semmi szokatlan. Csakhogy a nyelvtörőnek nem egy íróasztal mellett kell elhangzania, hanem valamilyen mókás, érdekes, szokatlan szituációban. Vasárnapi ebéd közben a nagyszülőknél vagy kézenállás közben – engedjétek szabadon a fantáziátokat.
A beküldött videókat egy galériában közzétesszük, így bárki megnézheti. A rajongók szavazhatnak arra a kisfilmre, amelyik a legjobban elnyerte tetszésüket. Akik a legtöbb szavazatot kapták, természetesen elnyerik jutalmukat, egy nem mindennapi utazást Berlinbe: amellett, hogy betekintést nyernek a német fővárosba, és változatos programok várnak rájuk, kisebb feladatokat is teljesíteniük kell.
A verseny 2011. szeptember 15-én indul.
Csatlakozz már ma a Facebook oldalunkhoz http://www.facebook.com/goetheinstitut.budapest, és így garantáltan nem maradsz le semmiről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr473209187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása