Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Zurück zur Schule - nyárbúcsúztató online német feladatok iskolásoknak

2017. augusztus 13. 16:51 - Kindergarten

willkommenzuhause.jpgA nyár lassan véget ér, üdv mindenkinek újra itthon a való világban, ahol iskola van, és házi feladat, és dolgozat és edzés  hogy a többit ne is említsük.. :)

 

Ha egy nyelvet nem használunk, könnyen "kiesünk" belőle, de szerencsére (majdnem) ugyanolyan gyorsan újra vissza is tudjuk tornázni magunkat a korábban elért szintre.

A nyári szünet utolsó heteit persze senkinek sincs kedve magolással tölteni - számítógép billyentyűzetet nyomkodni viszont furcsa mód a legtöbb ifjonc bármikor hajlandó.

A mai modern német nyelvkönyvek szinte mindegyikéhez tartozik szabadon elérhető online feladatsor, ezek segíthetnek feleleveníteni a korábban tanult szókincset és nyelvtant, anélkül, hogy nagyobb fájdalmat okoznának.

Íme néhány link (ha kihagytam valamit, köszönettel fogadom a további javaslatokat!)

Planetino

Beste Freunde

Wir 1

Wir 2

Wir 3

Das neue Deutschmobil 1

Das neue Deutschmobil 2

Das neue Deutschmobil 3

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr912746036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása