Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Új blog nyelvtanulásról, gyereknevelésről, táplálkozásról, történelemről, jelenről és jövőről...

2015. augusztus 31. 22:40 - Kindergarten

kovirozsakavescseszeben.jpg
Indítottam egy új blogot, ahol összegyűjtöttem néhányat azok közül az írásaim közül, amik nem illenek a Gyereknémet blog oldalra. Ezek az írások megjelentek korábban magazinokban, online portálokon, de terveim szerint bővül majd az olvasnivaló új bejegyzésekkel is. Gyereknevelésről, táplálkozásról, történelemről és minden másról, ami foglalkoztat engem, és talán másokat is.

ITT beleolvashatsz az új blog cikkeibe. Íme, egy kis ízelítő: gondolatok a Nyelvtanuló babákról, izgalom a másfél évessel, amikor Apu elutazik, történelmi visszatekintés (nem csak) paleósoknak: Mióta NEM eszünk húst hússal? , és a nagy mérföldkőről minden család életében, avagy: Mit tanul az oviban a gyerek (és a szülő)?

Köszönöm az érdeklődést, jó mazsolázást az új témák között!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr447749608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása