Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Frühling Flash Cards

2010. március 18. 10:55 - Kindergarten

Úgy néz ki,

VÉGRE

VISSZAVONHATATLANUL

ITT

A

TAVASZ!!!

Végre nem kell majd órákon át "csomagolni" a gyerekeket, ha ki akarunk mozdulni otthonról, lehet játszótérre menni, és a szabadban altatni a kicsit, szóval minden szebb, könnyebb és jobb lesz :)

Az erkélyünkön lakó tavaszi virágokat sem kell többé éjszakánként becipelnem a társasház folyosójára, hogy meg ne fagyjanak nekem éjjel. Gyönyörködhetünk bennük a gyerekszoba ablakán kitekintve, sőt, még tanulhatunk is általuk.

Találtam ugyanis tavaszi virágos Flash Cardokat. Éppen olyan virágok vannak benne, amelyek az ablakpárkányunkon: tulipán, nárcisz, hóvirág... Arra gondoltam, felragasztom a kártyákat az ablaküvegre, a virágok mellé-fölé, így még vidámabb lesz a kilátás nálunk, és, akármikor németezhetünk egy kicsit, amikor kedvünk szottyan :)

Itt Te is letöltheted a rajzokat: Frühling Fash Cards

Ha inkább a dominóváltozat érdekel, kattints ide: Frühling Domino

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr961831021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása