Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Mesesorozat: Zoés Zauberschrank

2017. november 11. 18:48 - Kindergarten

A lányom egyik kedvens sorozata volt ovis korában a Zoés Zauberschrank. Most fedeztem fel, hogy szabadon megnézhető több része a KIKA oldalán. Ajánlom minden lányos családnak, de Zoé kisöccse a fiúknak is alkalmat adhat az azonosulásra :)

Zoé öffnet die Tür ihres magischen Kleiderschranks, verkleidet sich und begibt sich mit ihren Freunden und den Zuschauern gemeinsam auf eine fantastische Reise voller Spaß und Spannung. | Rechte: KiKA/Mike Young Productions

ITT megnézhető az aktuális rész illetve a korábbiak is.

Van színező és egy útmutató videó, amelynek segítségével Zoé-babát készíthetünk. Ez a videó szerintem nagyon jól használható akkor is, ha egy nagycsoportos gyereknek német nyelvű osztályba készül, és iskolaelőkészítőt szeretnénk tartani neki. Szinte minden nyílt napon közös barkácsolást szerveznek, jól jön, ha a leendő iskolás nem először hallja az ilyen alkalmakkor használt kifejezéseket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr7813238665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása