Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Német filmek a foci EB idejére - "Frauenfilme"

2016. június 12. 18:40 - Kindergarten

Két német filmet ajánlanék időmilliomos anyukáknak a foci EB-nek köszönhető felszabadult estékre :)

Felhívnám a figyelmet a szépreményű Stephan Luca nevű színművészre, aki mindkét filmben pucéran látható, de mindenkit megnyugathatok: művészi szempontból mindkétszer indolokolt a dolog... :)

A "Neid ist auch keine Lösung"-ban rég nem látott iskolai barátnője negyvenedik születésnapjára indul a főszereplő házaspár. A barátnő nagy karriert futott be, tökéletes az élete - mit szól ehhez a kisvárosban ragadt ápolónő, akinek nem sikerült megvalósítani az álmait?

A "Neues aus dem Reihenhaus" egy képregényrajzoló és családja mindennapjait mutatja be a kertvárosi negyedben, ahol minden az idegesítő szomszédok figyelő tekintete előtt zajlik. Csábítás, humor, és még több pucér Stephan Luca!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr428804198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása