Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Német nyelvű filmek online "Frauenfilme"

2015. július 23. 22:43 - Kindergarten

Nem tudom, mások hogy vannak ezzel? Én májusban már talán jobban vártam a nyári szünetet, mint a gyerekek, így a nyár közepe táján viszont előfordul, hogy a szeptember után vágyakozom... A nyáralás is lehet fárasztó...

Szerencse, hogy feltalálták a filmet, és a youtubon ingyen is nézhetünk német filmeket, olyanokat is, amelyek jót tudnak tenni egy fárasztó nap után.

Itt van például a "Krieg der Frauen", amely egy teljes munkaidős anyuka és egy karrierjét építő mama harcát (vagy barátságát?) mutatja be.

 

Mindig is irigyeltem a színészeket, amiért át tudnak alakulni bármivé, amivé akarnak. A "Besser als du" c. film férfi főszereplőjének is megadatott ez a lehetőség. Egy pedáns apukát alakít, akitől a felesége válni készül. Kivéve, ha egy hét alatt bebizonyítja, hogy képes megváltozni.

A "Mutter auf Streife" c. filmben mindenki magára ismerte, aki anyaként valaha érezte már azt, hogy családtagjai semmibe veszik a napi munkáját. Szorítsunk együtt a meglehetősen jó anyagi helyzetben lévő fogorvosfeleségnek, hogy sikerüljön a felvételije a rendőrségnél! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr557650882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása