Gyereknémet

Német dalok, játékok, mesék gyerekeknek

Német weboldalak gyűjteménye gyerekeknek

2010. február 22. 10:37 - Kindergarten

Jobb oldalt, a boxok között létrehoztam egy külön listát német nyelvű, gyerekeknek vagy tanároknak szóló weboldalakból (amiket többnyire Ti küldtetek emailben vagy kommentként - ezúton is köszönöm még egyszer :)

Tehát az eddig összegyűlt oldalak:

www.lehrmittelboutique.net

www.vs-material.wegerer.at

www.deutschnet.hu

www.graf-gutfreund.at

www.labbe.at

www.kidsweb.at

www.lehrerweb.at

www.worksheets.de

Van, ami közvetlenül az iskoláskorú gyerekeknek szól, van, ahol a tanárok találhatnak feladatokat. Van, ahol dalokat is hallgathatunk, meséket olvashatunk, és van, ahol dominót, társasjátékot, barkácsolási, kertészkedési ötleteket találunk. Érdemes körülnézni - mindenki megtalálhatja a neki tetsző oldalt. Több helyen havonta cserélik az anyagokat, aktualizálják azokat, ezért érdemes többször is visszalátogatni.

Nálunk most sajnos a betegség volt itthon az aktualitás - még ehhez is találhatunk játékos feladatot! Íme egy, a témához kapcsolódó feladatgyűjtemény, amelynek segítségével a gyerekek elsajátíthatják azokat a szavakat, amelyeket aztán nagyszerűen fel lehet használni az orvososdi játéknál is: Krank sein

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyereknemet.blog.hu/api/trackback/id/tr771780322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása